Eiti į turinį

Įkvėpimas tau

Kitų jausmai kaip debesys, yra ir praeina.

Ar tai ką matome, ką patiriame, - yra mūsų pajautimas, ar kitų primestos nuomonės, tarsi rankomis uždengtų akių matymas. Varginantis nes ne pilnas, ne atviras, ne čia ir dabar.

Noriu, kad pamatytum savomis didelėmis, pilnomis gylio akimis. Kad stebėtum kitus kaip praplaukiančius debesis kažkur aukštai, kad neįkristum į kitų išsakytus suvokimus, patirtis, įsitikinimus.

Tik per savo pajautimą, per savo išgrynintą suvokimą, patirtis, gebėtum įsivardinti, - kas yra tau gera, kas yra tyra, kas yra nepakeičiama. Tegul pajautimas tampa netrukdomas, neliečiamas, o pati grožio forma, atidumas ir emocija stebint kinta ir lieka laikina, trapi. 

Ar dilgelė gali būti graži? Tiems, kas sustojo ir nors kartą pažvelgė, savąjį ego numetę pritūpė, pamatė melsvą žydejimą ir sodriai žalius bekraščius lapelius.


Tereikia sustoti, pažvelgti į tai, kas aplink mus iš kitos perspektyvos, tuomet viskas tampa aiškiau, papraščiau. Tuomet pradeda grynintis ir kristi visi kitų primesti sluoksniai. Tuomet tai tampa sava. Ne kitų, kad ir artimiausių primestas suvokimas, bet savas. Intuityviai artimas ir malonus. Tai patyrus norisi pasičepsėti iš gyvenimo malonumo kasdienybėje.

Kviečiu skirti kelias valandas tik sau ir su atida stebėti savo pojūčius atliekant gyvenimo balanso ratą ir tikrąjį manifestavimą, juk kur demėsys ten teka ir energija.

Tai praktika skirta tau atrasti, kurios gyvenimo sritys išmuša iš pusiausvyros ir priveda prie ištaškytos per kraštus energijos, perdegimo, sutrikusio miego ar tiesiog nepasitenkinimo jausmo nežinant tikrosios priežasties kodėl. Visa tai rodo, jog kažkurios gyvenimo sritys yra pamirštos ir neišpildytos, o kitos - perpildytos. Gyvenimo ratas yra labai veiksminga praktika norint pamatyti kiek subalansuotos esame įvariose gyvenimo srityse ar vaidmenyse, nusistatyti išsigrynintas augimo sritis šiai akimirkai.

Kviečiu atvira širdimi.

Bendroms praktikoms ( mūsų būna nedaug 5-6ios) arba asmeninei, jeigu norisi erdvės ir visiško privatumo.

Atgal
Sekantis įrašas

Dėkojame, kad prenumeruojate

Pasirinkite savybes

this is just a warning
Krepšelis
0